Stichting Naturistisch Zwemmen Gennep
Onze zwemstichting is in 1990 ontstaan uit een groepje vaste sauna bezoekers. Het idee is toen gerezen om het zwembad Pica Mare af te huren en hier een aantal uren naturistisch zwemmen te organiseren.Het bestuur van de stichting is hierna op zoek gegaan naar een aantal vrijwilligers. Deze vrijwilligers vormen, samen met het bestuur, een gezellige club. De vrijwilligers bemannen tijdens de naturistische zwemuren de kassa, de bar en houden toezicht in de zwemhal.

Al snel bleek de sauna in Pica Mare te klein waarna het bestuur de toestemming kreeg om buiten een tweede sauna te bouwen. Met een grote groep vrijwilligers is toen het Pico pleintje gemaakt waaraan de buitensauna, een douche en een dompelbad is geplaatst.

De naturistische zwemuren zijn openbaar. Ze worden druk bezocht door jong en oud (0 tot +/- 80 jaar). Door het open karakter van onze zwemuren is de drempel laag voor iedereen die het naturistisch zwemmen een keer wil uitproberen. Door de gezellige open sfeer wordt iedereen snel in de groep opgenomen. De Stichting Naturistisch Zwemmen heeft als accommodatie gekozen voor het subtropisch zwembad Pica Mare in Gennep, omdat dit een prima plek is met goede faciliteiten.
Contact en secretaris stichtingsbestuur  :
Broekkant 58
6581 AH Malden
Telefoon : (06) 51 33 96 47
Contact via email